Ons geheim....

Het geheim van ons succes?

Eenvoud werkt! Niet meer en niet minder!

Al meer dan 20 jaar geloven wij dat puur vakmanschap en een duidelijke no-nonsense communicatie dé kernwaarden zijn om van klanten, tevreden klanten te maken. Onze prioriteiten zijn duurzaamheid en een enorm fijne afwerking. 

P1055732

Een goede dakwerker herken je toch vooral aan zijn werk?

Net daarom gaan we niet uitgebreid vertellen over ons vakmanschap, we laten het gewoon zien. Blader gerust eens door de foto’s van eerder werk op onze referenties pagina of ga ons werk zelf inspecteren. Vraag gerust naar contactgegevens van onze klanten in Lint of bij u in de buurt en ontdek zelf hoeveel belang wij hechten aan vakmanschap en een fijne afwerking! 

 

Waarom kiezen voor Dakwerker Dirk Roothans uit Lint?

We gaan niet stoefen over de beste service en de beste prijs, we doen het gewoon! Al wil u dit vast wel even weten wanneer u overweegt om ons te contacteren

Niet zo maar een gratis en vrijblijvende offerte…

Wanneer u een nieuw dak wil plaatsen, of een bestaand dak wil vervangen, komen we niet 1, maar 2 keer gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte. De eerste keer komen we de woning of het bestaand dak bekijken en opmeten om een duidelijke en transparante offerte op te stellen. Die mag u trouwens al binnen de 14 dagen verwachten! 
Nadat u deze zelf al eens rustig heeft bekeken, komen we met plezier een 2e keer bij u langs om het prijsvoorstel samen met u in detail te overlopen en aan te passen waar nodig. Tijdens dit 2e gesprek brengen we eventueel ook reeds enkele stalen van mogelijke dakbedekkingen mee. Dat maakt de materiaalkeuze voor u net iets makkelijker, toch?

Liever niet te veel onbekenden in uw huis? 

Bij Dirk Roothans werken zo’n 15-tal ervaren dakwerkers. U krijgt dus geen onbekende onderaannemers over de vloer, maar wel onze eigen stielmannen.Dirk Roothans, dakwerker en zaakvoerder komt steeds zelf op de werf, zodat een strikte werfopvolging gewaarborgd is.

Het mag vooruit gaan…

Zolang het weer het toelaat, werken wij door. We stellen onze planning zodanig op dat we zonder onderbrekingen en aansluitend kunnen verder werken aan uw dak. Zo vermijden u, en ook wij, onnodig tijdverlies!

Alles, overal en op elke hoogte
Ons team komt in heel Vlaanderen ter plaatse voor kleine en grote dakwerken aan zowel privé-woningen als bedrijfsgebouwen. Speciale vormen, types en hoogtes van daken schrikken hen en onze hoogwerkers trouwens niet af!

Safety matters

Tijdrovend of niet, de veiligheid van onze dakwerkers staat altijd voorop. Wij zorgen er voor dat veiligheidsmaatregelen strikt worden gerespecteerd en dat onze stielmannen over het juiste materiaal beschikken om hun persoonlijke veiligheid te allen tijde te garanderen. U heeft toch liever geen arbeidsongevallen op uw werf, niet waar?

Erkend aannemer = korting op de factuur?

Uiteraard zijn we erkend aannemer. Dat stelt u gerust, maar het is ook erg interessant als uw woning ouder is dan 5 jaar natuurlijk. Zo geniet u immers een verlaagd btw-tarief van 6%! Meer info over het verlaagde btw-tarief bij verbouwingen vindt u hier.

.P1055707 2

Ben jij een dakwerker in hart-en-nieren en spreekt onze visie je wel aan? Dan is werken bij Dakwerker Dirk Roothans uit Lint beslist iets voor jou!


Bekijk hier onze vacatures.