Dakwerker Roothans houdt u op de hoogte!

Tips en nieuwigheden over dakwerken, maar ook weetjes over ons bedrijf

Bij dakwerker Roothans volgen we nauwgezet het nieuws uit onze sector op de voet. Nieuwe technieken en innovatieve materialen of verbouwweetjes kunnen ook voor u erg interessant zijn, dus bundelen we onze kennis en expertise op deze nieuwspagina. Wie weet vindt u in een van onze nieuwsberichten wel dé tip voor uw woning of bedrijfsgebouw?

Wenst u bijkomende informatie over een van onze nieuwsberichten of ontvangt u graag een prijsofferte voor gevel- of dakwerken, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Verantwoord asbest verwijderen

Asbest is een kankerverwekkend product dat nog in veel oude daken aanwezig kan zijn. Het verwijderen van asbestbevattende materialen, moet dan ook met kennis van zaken en met de nodige voorzichtigheid gebeuren.

 

Schermafbeelding 2018 02 05 om 17.24.55Schermafbeelding 2018 02 05 om 17.24.28

 

Jaarlijks vernieuwende getuigschriften

Als wij bij onze projecten in aanraking komen met het verwijderen van asbest, dan zorgt Dakwerken Dirk Roothans voor een veilige en grondige verwijdering. Onze vakmannen volgen jaarlijks een opleiding en behalen jaarlijks vernieuwende getuigschriften. Verantwoord omgaan met het gevaarlijke asbestcement is niet alleen heel belangrijk maar ook wettelijk verplicht.

 

Schermafbeelding 2018 02 05 om 18.45.56

 

 

Vanaf nu ook een nieuw dak of dakherstelling op 37 m hoogte!

De vloot van Dak- en gevelwerken Dirk Roothans heeft er een grote broer bij. Onze nieuwe Böcker kraan/hoogwerker kan maar liefst 37 meter hoog reiken én hij is mobiel want hij staat gemonteerd op een stevig MAN vrachtwagenchassis.

 

P1055707 2

 

Vanaf nu kunnen we dus ook op extra grote hoogtes en op moeilijker bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld daken van achterbouwen van rijwoningen een nieuw dak plaatsen of een dakherstelling uitvoeren.

Heeft u ook dakwerken of een dakherstelling uit te voeren op grote hoogte of op een plek waar de meeste kranen en hoogwerkers niet geraken? Contacteer Dirk Roothans in Lint en mogelijks kan u binnenkort al onze nieuwe Böcker kraan bij u voor de deur bewonderen!

 

20170307 084107 2

 

WhatsApp Image 2018 02 06 at 20.51.30